Konceptudvikling

Konceptudvikling

Få en bærende idé til alle kanaler & elementer

40.000 DKK (eks.moms)

God effektiv kommunikation skabes ved, at budskaber og udtryk hænger sammen, uanset hvor kunden møder jer på kunderejsen. Det kræver et gennemgående koncept – en bærende idé – som er relevant og inspirerende for kunden. MarketingSelector har en håndfuld af de bedste idémagere i Danmark, som tilfører jer den ”genialitet”, der kræves for at stå ud fra den store masse.

Varekategori:

Beskrivelse

Sådan leverer vi:

Marketingprodukt der varetager alle processer fra strategiforståelse, idéudvikling og kreativ eksekvering på tværs af kanaler.

På baggrund af jeres strategi og en forståelse af kunder og konkurrenter udarbejder MarketingSelector to overordnede retninger for det bærende kommunikationskoncept.

Vi afholder et midtvejsmøde, hvor I vælger retning.

Efter jeres valg af retning for kommunikationskoncept udarbejder vi en kreativ eksekvering på aftalte elementer - f.eks. annoncer, kampagnesite, nyhedsbreve, oplæg til video, social media og online bannere.

Estimeret tid  fra bestilling til færdigt produkt: ca. 4 uger.

 

Standardbetingelser:

Prisen er ekskl. færdiggørelse af elementerne. Skitser/layout leveres dels i pdf-format og dels som inDesign filer. Præsentation af konceptet foregår på et onlinemøde.

Konceptet – den gode idé - bliver udviklet af Danmarks stærkeste konsulent-team.

For at gøre det nemt og effektivt for jer håndteres projektet i MarketingSelector´s online projektrum.